Letovanje Kranjska Gora

Kranjska gora
Apartmaji Razor

Neodvisni sindikat delavcev ljubljanske univerze je sklenil pogodbo o najemu 5/6 posteljnega apartmaja v Apartmajih Razor v Kranjski Gori.

Ponudbo Kranjske Gore z okolico si lahko ogledate na spletni strani: www.kranjska-gora.si.

Apartma ima dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnim kotom, predprostor, kopalnico in TV. Stroški tekočega vzdrževanja, elektrike, vode, ogrevanja, odvoza smeti, menjave posteljnine in brisač, ter končnega čiščenja, so všteti v ceno najema. Turistično takso in stroške telefona plačajo gostje sami.
Menjava gostov je ob sobotah.

Za člane NSDLU je cena dnevnega najema 45 € plačljiva v dveh obrokih. Zaposlenim na univerzi, ki niso člani NSDLU, bodo na razpolago termini, ki bodo ostali po prvi razporeditvi. Najemnina za nečlane znaša 98 €.

Prijave za letovanje zbiramo do 25. maja 2021.

Odobritev terminov za letovanje bo opravljena skladno z določili 10. člena Pravilnika o počitniški dejavnosti in upoštevajoč pregled koriščenja prosilca dosedanjih počitniških kapacitet.

O odobrenem terminu vas bomo obvestili najkasneje do do 31. maja 2021.

Člani sindikata se lahko prijavijo za letovanje v času od 26. junija do 4. septembra 2021.

Rezervacije pošljite na izpolnjeni »Prijavnici za letovanje v Kranjski Gori«, ki jo dobite na spletni strani sindikata: Prijavnica, na naslov:  nina.fosnaric@fe.uni-lj.si  (zadeva: za Kranjsko Goro – Razor).