Sindikalni izlet 2015

Tudi letos bomo organizirali sindikalni izlet, tokrat po biserih Donave – Dunaj, z ladjo do Bratislave, Budimpešta, od 12. do 14. junija (program izleta). Za dodatne informacije glede ponudbe izleta se lahko obrnete na Aleša Vogrina (Ales.Vogrin@fe.uni-lj.si, interna tel. št. 468).

Cena izleta je 198 € na osebo (v primeru manj kot 45 udeležencev je lahko cena malenkost višja). Sindikat bo svojim članom subvencioniral izlet v višini 100 €. Člani sindikata torej plačajo 98 €, nečlani polno ceno. Plačilo bosta lahko poravnali v dveh enakih obrokih in sicer kot odtegljaj od osebnega dohodka, ki ga boste prejeli maja in junija.

Rok za prijavo je najkasneje do srede, 1. aprila 2015, do 12:00, oziroma do zapolnitve mest (teh je 45, od tega je 15 mest prednostno namenjenih FRI-ju, ki bodo prijave zbirali ločeno). List za prijavo se nahaja na recepciji fakultete. S podpisom na prijavni list se strinjate s pogoji izleta in plačil. Do konca prijavnega roka je potrebno oddati tudi administrativno prepoved. V primeru morebitnih nejasnosti glede prijave se lahko obrnete na Nino Vengust (Nina.Vengust@fe.uni-lj.si, interna tel. št. 338).

Za konec še dodatno pojasnilo, zakaj ni ponujen izlet na Portugalsko, o katerem je bilo kar nekaj govora. Zaradi visoke cene (ta bi z doplačili, ki bi se jih težko izognili, presegla 600 € na osebo) je Izvršni odbor sindikata izglasoval, da je cena za sindikalni izlet previsoka in da poiščimo cenejšo destinacijo. Vsem, ki ste se nadejali obiska Portugalske, se iskreno opravičujemo!

Priloge: